lunes, 16 de marzo de 2015

L'HORT DEL BOSC

HOLA FAMÍLIES!!!

EL CURS PASSAT VAM ENGEGAR EL PROJECTE DE L'HORT DE L'ESCOLA: L'HORT DEL BOSC.

ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ FENT DE “PAGESOS”, PREPARANT LA TERRA, PLANTANT LLAVORS, REGANT LES PLANTES, RECOLLINT ELS FRUITS I FINS I TOT TASTANT-LOS...

AQUEST CURS CONTINUEM LA TASCA I DES QUE VAM COMENÇAR HEM FET MOLTA FEINA I US LA VOLEM ENSENYAR!!

TENIM UN PETIT PLANTER DE LLAVORS DE RAVES QUE HEM DE CUIDAR, REGAR AMB CURA I PROTEGIR A L'HIVERNACLE PER PODER DEIXAR CRÉIXER LES LLAVORS I PLANTAR-LES QUAN SIGUIN MÉS GRANS...TAMBÉ PREPAREM LA TERRA PER PODER PLANTAR LES RAVES QUE JA SÓN PROU GRANS....


QUAN JA HO TENIM TOT PREPARAT, AGAFEM TORRETES I PLANTEM LES RAVES QUE JA HAN CRESCUT UNA MIQUETA, AIXÒ SI, AMB MOLTA CURA!!!           

ÉS MOLT IMPORTANT DONAR UNA BONA ALIMENTACIÓ A LA TERRA PERQUÈ TINGUI TOTS ELS NUTRIENTS NECESSARIS PER QUE LES PLANTES CREIXIN BÉ, ÉS PER AIXÒ QUE TENIM CURA DE LA COMPOSTADORA, ON PODEM DEIXAR LES RESTES ORGÀNIQUES QUE PROVENEN DE FULLES, PETITS TRONQUETS I RESTES DE FRUITES I ENCIAM PER PODER FER COMPOSTATGE!!AQUEST ANY, COM ESTEM SEGUINT LA BARCELONA WORLD RACE (BWR) I ESTEM TREBALLANT DIFERENTS TEMES A PARTIR D'AQUESTA CURSA, ESTEM FENT LA VOLTA AL MÓN AMB LA VEGETACIÓ DE L'ESCOLA, COM ELS VAIXELLS DE LA BWR!!!

DINS DEL PROGRAMA D'EDUCACIÓ I SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL, ESTEM TREBALLANT ELS DIFERENTS ARBRES I PLANTES QUE TENIM A L'ESCOLA. ESTEM OBSERVANT-LOS I APRENET-NE ALGUNES CARACTERÍSTIQUES D'ELLS, COM ARA SI SÓN DE FULLA CADUCA O PERENNE I D'ON SÓN ORIGINARIS.

AQUESTS SÓN ALGUNS DELS ARBRES QUE HEM TREBALLAT:  EL MARGALLÓ,  EL MAGNOLI, L'OLIVERA I LA PALMERA. No hay comentarios:

Publicar un comentario