lunes, 2 de marzo de 2015

Ciències!


FEM DE CIENTÍFICS EN ELS TALLERS D’EXPERIMENTACIÓ!

Aprofitant que estem aprenent moltes coses sobre la Barcelona World Race i els seus vaixells, les primeres sessions les vam destinar a experimentar amb el vent i el moviment! Vam crear vaixells de molts tipus i els vam posar a prova! Es mouran si bufem amb una canyeta? I si bufem ben fort entre tots?? I amb un assecador?? Mireu què bé ens ho vam passar i tot el que hem après!!En el segon taller vam experimentar amb la flotabilitat dels objectes, d’aquesta manera entendrem perquè suren els vaixells i no s’enfonsen! Però per començar... provem amb objectes i joguines de la classe! Per què uns suren i els altres s'enfonsen? Pot ser pel material? Pel pes? 


Continuem experimentant en els nostres tallers de ciències! Aquesta vegada estem descobrint què passa quan barregem diferents colors! I sabeu què??? HEM FET MÀGIA!!
Ha estat molt divertit veure com el color blau que tant ens agrada, si el barregem amb el color groc surt el VERD!! I sabeu què passa si barreges el groc i el vermell?? Doncs que de cop i volta apareix el taronja!! I així amb molts més colors! Com a bons científics que ja som... Continuarem investigant! Fins aviat!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario